SelfEduc

Apa - Masaru Emoto si cristalele apei

Masaru Emoto si cristalele apei.
Viaţa a apărut în apă. Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează.
Masaru Emoto a făcut o descoperire uluitoare, din seria celor în care ştiinţa şi religia îşi dau mâna pentru a prefigura o nouă eră, în care nimic nu e ceea ce pare.
E o descoperire care impune reevaluarea tuturor scărilor valorice pe care le avem despre lume, despre noi.
Experimentele lui Masaru Emoto arata ca bioenergia umana, diferite campuri informationale si cele electromagnetice, influenteaza structura moleculara a apei la distanta.

Masaru Emoto a facut diferite experimente asupra apei la distanta.

Pe cateva eprubete sigilate cu apa distilata au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, multumesc si al treilea esantion a ascultat muzica clasica.
Aceste esantioane au fost inghetate si fotografiate cu ajutorul microscopului.
Apa a format in toate cazurile cristale diferite si pure. Nici unul nu semana cu celalalt.
Analiza a aratat ca structura apei era diferita pentru fiecare dintre aceste eprubete, dovedind in mod cert ca influentele asupra apei la distanta produc un ecou, remodelandu-i structura informationala.
S-a constatat ca apa este un element "viu", capabil sa memoreze informatia. Apa „memoreaza“ diferite influente si le transforma in cristale care imita structura energoinformationala.
In mod asemanator, celelalte eprobete au fost expuse in fata televizorului, calculatorului si telefonului mobil.
Masaru Emoto in experimentele sale confirma, in mod stiintific, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.
Corpul nostru este 70% apa.
Prin urmare influenta stucturii moleculare a apei la distanta poate explica faptul ca :
in prezenta unei persoane care ne iubeste, simte bucuria intalnirii sau are sentimente pozitive pentru noi ne simtim bine deoarece moleculele de apa formeaza cristale.
in prezenta unei persoane care te uraste, nu se bucura de intalnire sau are sentimente negative pentru tine apa se tulbura si nu te simti "in apele tale".

Reactiile apei la influentele pozitive

Contacteaza-ne!

Orice intrebare ai avea, SelfEduc e aici!

Ne gasesti si pe Facebook:

Cine e online?

We have 9 guests and no members online

Acasa Antreprenorilor Sanatate Apa - Masaru Emoto si cristalele apei